• AJUNGEM LA ORICE DESTINAŢIE!
    Transport rutier de mărfuri
    intern şi internaţional începând din anul 1992

Despre noi | 

  • SC COMERŢ SLAGER SRL oferă servicii de transport rutier de mărfuri intern şi internaţional începând din anul 1992. MOTTO-ul nostru: AJUNGEM LA ORICE DESTINAŢIE! Această activitate a debutat prin oferirea şi prestarea serviciilor performante de transport. Credinţa noastră ca lucrurile simple şi creative reprezintă punctul de plecare al unei afaceri de succes ne-a ajutat să devenim o echipă echilibrată.
  • Fiind în permanenţă la zi cu schimbările şi cerinţele care se ivesc într-o economie de tranziţie, am reuşit performanţa de a crea şi de a dezvolta cele mai bune servicii de transport, din ce în ce mai apreciate de clienţii noştrii.
  • Extinzându-ne serviciile, ne-am specializat atât în transportul de confecţii pe umeraşe cât şi transportul mărfurilor la diferite temperaturi dar sau mărfuri generale, paletizate.

Serviciile noastre se derulează pe teritoriul Europei, cu precădere în Ungaria Austria Germania Belgia Olanda Anglia

Nu în ultimul rând ne axăm atenţia pe protecţia mediului, având vehicule de ultima generaţie cu tehnologii ecologice.
Astfel, experienţa noastră de peste 25 de ani, ne ajută sa găsim soluţia potrivită pentru fiecare client al nostru!


Servicii | 

Parcul nostru auto este format din următoarele:

0
0
0
0
0
0
Acestea sunt dotate cu cea mai modernă technologie ecologică, fiind categorizate ca şi vehicule EURO 5 şi EURO 6.
Mijloacele de transport sunt echipate cu sisteme de localizare prin GPS în timp real.
 

Sunt disponibile 16 semiremorci de a transporta confecţii, în plus o camionetă de 12 tone şi cele 2 sprintere echipate cu bare pentru textile.

Fiecare semiremorcă este mega, însemnând înălţimi interioare de 2.85-2.95 m, fiind astfel posibilă încărcarea a 90 de bare, pe 3 înălţimi. În camioneta de 12 tone pot fi aşezate 50 de bare, având înălţimea interioară de 2.6 m, iar în cele 2 sprintere câte 20-22 de bare.

În cazul în care marfa trebuie transportată la o temperatură specifică, Slagertrans vă oferă servicii de transport la temperatură controlată de la -25oC până la +30oC, având 12 vehicule echipate cu sistem de reglare a temperaturii.

Pe lângă sistemul respectiv vehiculele sunt dotate cu aparate de printare a termodiagramelor, ce cuprind temperaturile pe toată durata transportului.

Fiecare semiremorcă frigorifică are certificatul ATP (FRC) respectând toate cerinţele de a transporta bunuri perisabile.

Vă putem oferi transport cu semiremorci tip prelată mega, însemnând o înălţime interioară utilă între 2,80-3,05 m (se poate regla din stâlpi interiori din 5 în 5 cm).

Una dintre acestea este de tip COD XL, ce se referă la rigiditatea prelatei cu întărituri pentru siguranţa mărfii şi rezistenţa mărită la presiune.

Ca şi echipamente sunt dotate cu 20 de chingi de fixare cu colţare de protecţie, 2 bare de fixare marfă, cablu vamal şi covoare antialunecare marfă. În cadrul acestui serviciu transportăm marfa generală paletizată.

În flota noastră avem 2 sprintere carosate şi o camionetă de 12 tone. Aceste vehicule sunt disponibile pentru a transporta marfă  în regim de urgenţă şi la un preţ excelent. Vehiculele au diferite mărimi:

  • Sprinter - 4,15 m lungime, 2,13 m lăţime, 2,26 înălţime
  • Sprinter - 4,10 m lungime, 2,17 m lăţime, 2,30 m înălţime
  • Camioneta - 7,05 m lungime, 2,45 lăţime, 2,60 m înălţime.

Suprafaţa totală pe care o putem oferi este 1100 m².

Peretele şi acoperişul clădirii sunt din panou sandwich cu îmbrăcăminte metalică dublă, înălţimea disponibilă fiind 6 metri. Spaţiul este optim atât  pentru a depozita confecţii pe umeraşe cât şi materii prime pentru confecţii sau mărfuri paletizate.

În funcţie de necesităţi spaţiul de depozitare poate fi dotat şi cu sistem de încălzire.

Zona de depozitare este monitorizată prin sistem de supraveghere atât în interior cât şi în exterior. Sunt montate echipamente de stingere a incendiilor, un hidrant şi stingătoare de foc şi dispunem de un sistem de alarmă pentru fum.